Kurczak słodko-kwaśny z fasolką szparagową, papryką i ananasem

08.10.2019

Ryż, mięsko kurczaka oraz duża ilość warzyw.

około 500 g piersi kurczaka2 czerwone papryki1 duża marchewkaokoło 350 g fasolki szparagowej zielonej (może być mrożona)kawałek ananasa (lub ananas z puszki)4 ząbki czosnkuokoło 4 cm kawałek imbiru1/4 szkl. octu ryżowego (ja zastępuję go sokiem z cytryny)4 łyżki brązowego cukru1/3 szkl. wody1 łyżka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close