Chleb na kefirze z prażoną cebulką

13.10.2019

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Puszysty chleb pszenny z chrupiącą prażoną cebulką.
Chleb konsystencją i smakiem przypomina chleb tostowy, domowy bez zbędnych ulepszaczy.
Super smakuje z masłem śmietankowym, czy też dodatkiem sera, szynki i ulubionych warzyw.

Składniki:
Zaczyn:
20g. świeżych drożdży
1 łyżeczka cukru
1/2 łyżeczki soli
1/3 szklanki ciepłego mleka (

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close