GRUSZKOWIEC Z KRUSZONKĄ

Składniki:
Ciasto:
6 jajek3/4 szklanki cukru250 g margaryny190 g jogurtu naturalnego400 g mąki pszennej1 opakowanie budyniu śmietankowego (40g)1 łyżka proszku do pieczeniaKruszonka cynamonowa:
0,5 szklanki mąki pszennej50 g margaryny1/4 szklanki cukru1 łyżka cynamonuDodatkowo:
5 sztuk gruszekPrzygotowanie:
Gruszki – obrać i oczyścić z gniazd nasiennych. 3 gruszki pokroić w średnią

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close