Jabłecznik z bitą śmietaną na biszkoptach (bez pieczenia)

14.10.2019

Szybkie, pyszne i orzeźwiające ciasto czyli jabłecznik z bitą śmietaną. Jego charakterystyczną stroną jest galaretkowa masa z jabłkami. Szybki i łatwy do przygotowania, sprawdzi się na każdą okazję.

Jabłecznik można przygotować na biszkopcie lub w szybszej wersji biszkopt można zastąpić biszkopcikami.

Składniki:

paczka okrągłych biszkoptów3 kg jabłek2 galaretki cytrynowe0,5 l

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close