Ślimaczki z budyniem i powidłami

14.10.2019

Pyszne, wyborne i smaczne nawet na drugi dzień po upieczeniu. Te ślimaczki to doskonała kompozycja ciasta drożdżowego z budyniem, powidłami i kruszonką. Polecam

Masa budyniowa

Składniki:

250
ml mleka

25
g proszku budyniowego waniliowego

1
łyżka cukru

1
łyżeczka olejku pomarańczowego

Wykonanie:

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

200
ml mleka zagotować z cukrem i olejkiem.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close