Deserki w słoiczku

16.10.2019

Pomysł na deser w tej formie zrodził się spontanicznie. Upiekłam
Składniki:
Okruchy ciasta szpinakowego,

Składniki na warstwę śmietankową:500ml śmietanki 30%,2 łyżki cukru pudru,2 galaretki wiśniowe.
Składniki na krem budyniowy:1 kostka masła,1 szklanka mleka,1 budyń śmietankowy,1/2 szklanki cukru,2 żółtka,1 płaska łyżka żelatyny.
Do dekoracji:opakowanie

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close