Niskowęglowodanowe gołąbki z mięsem i kapustą w sosie śmietanowo-grzybowym (low carb)

18.10.2019

Niskowęglowodanowe gołąbki z mięsem i kapustą w sosie śmietanowo-grzybowym to moja propozycja dla tych, którzy nie jedzą kaszy i ryżu. Oczywiście jeśli nie rezygnujesz z tych składników, to możesz sobie ugotować ryż czy kaszę jako dodatek, ale zależało mi, aby nie było ich w samych gołąbkach. Dlaczego? Wiele osób przechodzi

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close