Zrazy wołowe w sosie

19.10.2019

Składniki:

Wołowina na zrazy 1kg ( 7 plastrów)Musztarda 7 łyżeczekOgórek kiszony 2Boczek wędzony kilka plasterkówCebula 2Czosnek 2 ząbkiBulion 1/2 l lub wodaSól PieprzMąka pszenna do obtaczaniaOlej do smażeniaMięso podzielić na plastry rozbić i doprawić z każdej strony solą oraz pieprzem. Każdy plater posmarować po całości cienką warstwę musztardy. Położyć

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close