WINOGRONOWIEC

Składniki:
Ciasto:
6 jajek3/4 szklanki cukru1 łyżeczka cukru cytrynowego3 szklanki mąki pszennej1,5 łyżki proszku do pieczenia 250 g margaryny400 g jogurtu naturalnego1 olejek spirytusowy cytrynowyKruszonka cytrynowa:
100 mąki pszennej100 g cukru1 łyżeczka cukru cytrynowegootarta skórka z 1 cytrynyDodatkowo:
1 kg winogrona bez pestkowegoPrzygotowanie:
Winogron – oczyszczamy, płuczemy i dokładnie osuszamy.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close