Ciasto ryżowe z dżemem brzoskwiniowym

22.10.2019

Ultra szybkie, sycące i aksamitne w smaku ciasto z wykorzystaniem mąki ryżowej oraz dżemu brzoskwiniowego.

Składniki:

2 jaja2 łyżki erytrytolu1 łyżka oleju kokosowego4 łyżki mąki ryżowejszczypta proszku do pieczeniaaromat5 łyżek dżemu brzoskwiniowegoSposób przygotowania:Jaja utrzeć z erytrytolem na puszystą masę. Dodać pozostałe składniki, oprócz dżemu. Całość dokładnie

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close