Czekoladowo – ciasteczkowy pudding z nutą kajmaku

25.10.2019

Mocno czekoladowy deser z chrupiącymi kawałkami ciasteczek, polany masą kajmakową z pewnością zadowoli podniebienia fanów totalnej słodkości.
Składniki:
40g herbatników1 budyń czekoladowy500ml mleka2 łyżki cukru8 łyżek masy kajmakowej2 łyżki krokantu1 łyżka płatków czekoladowych
Wykonanie:
1. Herbatniki pokruszyć i wsypać na dno pucharków.
2. Budyń i cukier wymieszać w

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close