Parówki w cieście francuskim – zębatki

26.10.2019

Szybkie śniadanko, w szczególności popularne wśród dzieci, czyli parówki w cieście francuskie w kształcie „zębatki” jak twierdzą chłopcy lub „kwiatuszka” według dziewczynek. Jaki by to kształt nie był, warto przygotować takie śniadanko.

Składniki:

płat ciasta francuskiego6 cienkich parówekjajko

Przepis:

Piekarnik nastawiamy na 200 stopni, blachę wykładamy papierem do pieczenia,Ciasto francuskie rozwijamy i

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close