Fit frytki warzywne z piekarnika

28.10.2019

Fit frytki warzywne z piekarnika

Smaczny, zdrowy, kolorowy i niskokaloryczny obiad, a dodatkowo bardzo smaczny. Pieczone frytki możemy podać z sosem czosnkowym albo ketchupem.

Składniki:

3-4 łyżki oliwy lub oleju – na 1 kilogram warzyw

przyprawy: sól, pieprz, papryka mielona – słodka i ostra, suszone oregano i bazylia

Warzywa do wyboru:

ziemniaki

marchew

cukinia

dynia

papryka

buraki

itp.

*** Warzywa

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close