Schab chłopski w kapuście – pycha

29.10.2019

Wspaniale smakuje. Polecam!!!

Składniki:

400
g schabu bez kości

300
g główki kapusty lub kapusty kiszonej

150
g pieczarek

1
marchew

1
por

Olej
rzepakowy

4
plastry sera lub starty ser (ok.100 g)

Przyprawy: sól, pieprz
czarny mielony, czerwona słodka papryka mielona, kurkuma mielona, czosnek
niedźwiedzi cięty, liść laurowy

Zalewa: 4 czubate łyżki
koncentratu, 700 ml letniej wody i wyżej wymienione przyprawy.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close