Tort cmentarz na czarnym biszkopcie na Halloween

31.10.2019

Składniki na biszkopt o średnicy 20 cm:4 jajka1/2 szkl. mąki tortowejopakowanie budyniu czekoladowego1 szk. cukru1 łyżeczka proszku do pieczenia1 łyżka kakaoczarny barwnikSposób wykonania:Pierwsza miska: Białka ubić lekko, dodać 1/2 szkl. cukru i ponownie ubijamy przez 5 minut, aż piana będzie sztywna. Druga miska: Żółtka ucieramy z 1/2 szk.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close