Ciasto czekoladowe z brzoskwiniami

Puszyste, lekko wilgotne i ekspresowe w przygotowaniu ciasto czekoladowe z dodatkiem brzoskwiń.

Ciasto czekoladowe z brzoskwiniami – składniki:2 jajka1 1/4 szklanki cukru2,5 szklanki mąki pszennej2 łyżeczki proszku do pieczenia6 płaskich łyżek kakao0,5 szklanki letniej wody1 szklanka letniego mleka0,5 szklanki oleju3-4 brzoskwinie
Jak zrobić ciasto czekoladowe z brzoskwiniami?Jajka ubij

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close