Drożdżowe rogaliki z jabłkami

02.11.2019

Składniki:

( szklanka 250 ml)
( składniki na ok 30 sztuk)

Rozczyn:
Drożdże 25 gMąka pszenna łyżkaCukier łyżkaMleko letnie 1/2 szklanki
Ciasto:Mąka pszenna 3 i 1/2 szklankiMleko letnie 3/4 szklankiMasło roztopione 100 gJajka 2Cukier 4 łyżkiSól szczyptaJabłka 2Przygotowanie:
Składniki na rozczyn umieścić w misce, wymieszać i odstawić

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close