JESIENNY TORCIK

Składniki:
Ciasto:
6 jajek3/4 szklanki cukru1 łyżka cukru waniliowego250 g margaryny350 g mąki pszennej1 łyżka proszku do pieczenia1-1,5 łyżki kakao0,5 olejka rumowego4 średnie jabłkaMasa waniliowa:
2 opakowania budyniu o smaku waniliowym250 g margaryny0,5 litra mleka3/4 szklanki cukru1 łyżka cukru waniliowego1 olejek spirytusowy waniliowyDodatkowo:
50 g startej gorzkiej czekoladyPrzygotowanie:
Jabłka –

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close