Sos grzybowy z makaronem

03.11.2019

Październik minął mi pod znakiem grzybobrania. Marynowałam, smażyłam, wekowałam i gotowałam. Przychodzę więc z prostym sosem z grzybów leśnych w wersji roślinnej.

SOS GRZYBOWY – SKŁADNIKI:

500 – 600 gramów grzybów leśnych (u mnie prawdziwki i podgrzybki) 1 cebula lub 4 szalotki 2 ząbki czosnku400 ml roślinnej śmietanki (najlepsza będzie z

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close