Surówka z czerwonej kapusty i jabłka

05.11.2019

Prosta, chrupiąca i słodka surówka z kapusty, która sprawdzi się do każdego obiadu.
Składniki (6 porcji)-400 g czerwonej kapusty-1 duże jabłko-1/2 cebuli-1 łyżka majonezu-1-2 łyżki jogurtu greckiego-sól, pieprz.
PrzygotowanieKapustę poszatkować, umieścić w misce i oprószyć solą by delikatnie zmiękła. Cebulę drobno posiekać. Jabłko obrać i zetrzeć na tarce. Oba składniki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close