Ciecierzyca po bretońsku z paprykową nutą

09.11.2019

Jednogarnkowe, aromatyczne danie na bazie bogatej w białko chrupiącej ciecierzycy, pachnącej wędzonki i zdrowych warzyw z dużą ilością czerwonej papryki to świetna propozycja na rozgrzewający i sycący obiad.
Składniki:
350g ciecierzycy300g szynki wędzonej200g kiełbasy wędzonej100g wędzonego boczku3 czerwone papryki1 puszka pomidorów krojonych2 cebule3 ząbki czosnku330ml bulionu drobiowego200g koncentratu pomidorowego2

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close