Śledzie z suszonymi grzybami i ogórkiem konserwowym

11.11.2019

Kawałki ryby w towarzystwie chrupiących konserwowych ogórków, wyrazistej cebulki niezwykle aromatycznych suszonych grzybów z pewnością będą hitem świątecznego stołu i zadowolą fanów popularnego śledzika.
Składniki:
700g płatów śledziowych Matias w oleju70g suszonych grzybów mix8 ogórków konserwowych4 cebule8 łyżeczek koncentrat pomidorowego4 łyżki olejusól i pieprz
Wykonanie:
1. Płaty śledziowe, odsączyć

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close