Gulasz z karkówki z cebulą, papryką, marchewką i czerwoną fasolą

13.11.2019

Cóż tu dużo pisać, uwielbiam takie dania, które choć nasyciły, chciałoby się dalej jeść, bo są tak dobre.

Jest smacznie, kolorowo i sycąco. Zdecydowanie polecam.

700-800 g karkówki2 czerwone papryki1 duża marchewka (ok. 200 g)3-4 cebule1/2 puszki fasolki czerwonej1 – 1 i 1/2 szkl. bulionu3/4 szkl. passaty pomidorowej3/4 szkl. ketchupu2

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close