Surówka obiadowa z kapusty pekińskiej

13.11.2019

Surówka obiadowa z kapusty pekińskiej

Soczysta, świeża i przepyszna surówka warzywna do obiadu. Prawdziwa bomba witaminowa. Polecam!

Składniki:

ok 300g kapusty pekińskiej

pół papryki (użyłam żółtej i czerwonej)

1 marchewka

pół cebuli

pół pęczka zielonej pietruszki

Sos:

ok 4-5 łyżek oliwy

1 płaska łyżeczka musztardy sarepskiej

1 łyżeczka miodu

1 łyżka soku z cytryny

po szczypcie soli i pieprzu

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close