Tarta daktylowo-kokosowa z śliwkami

14.11.2019

Wegańska, bez glutenu tatra daktylowo-kokosowa z śliwkami. Dzięki słodkości daktyli oraz śliwek nie wymaga dosładzania.

Składniki:
Spód

12 sztuk daktyli1 łyżka oleju kokosowego1/2 szklanki wiórek kokosowych2 łyżki mąki kokosowej Nadzienie500g wydrylowanych śliwekcynamon1/2 szklanki wody
Sposób przygotowania:SpódDaktyle zalać wrzącą wodą. Odstawić do zmięknięcia. Następnie odcedzić wodę,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close