Filet z kurczaka w klasycznej panierce

16.11.2019

Filet z kurczaka panierce czyli klasyka w kuchni. I coś w tym chyba jest, że klasyka smakuje najlepiej.

Składniki:

2 filety z kurczaka3 jajkaszklanka bułki tartejszklanka mąki pszennejolej lub masło do smażenia przyprawy: sól, pieprz, papryka

Przepis:

Filety pokroić na mniejsze kawałki, Delikatnie roztłuc lub zmiękczyć nakłuwaczem do mięsa,Mięso przyprawić solą, pieprzem i

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close