Ślimaczki z ciasta francuskiego z dodatkiem szpinaku i mozzarelli

16.11.2019

Składniki:

Opakowanie ciasta francuskiegoOpakowanie świeżego szpinaku 200 gMozzarella lulka 125 gSer żółty 100 gPapryka czerwona 1/2 Czosnek ząbekSól pieprzOlej do smażeniaPrzygotowanie:
Na niewielkiej ilości oleju podsmażyć krótko posiekany czosnek. Dodać szpinak i również podsmażyć aż liście zwiędną, Pod koniec doprawić solą i pieprzem.
Mozzarelle pokroić w plasterki,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close