Bułeczki kukurydziane z pestkami dyni

19.11.2019

Zapraszam na bezglutenowe bułeczki. Ciasto przygotowałam z mąki kukurydzianej z jajkami, miodem, jogurtem, olejem. Bułeczki najlepiej smakują jeszcze ciepłe. Polecam.
Składniki :
1 szkl mąki kukurydzianej
2 małe jajka
1 łyżka oleju
1 łyżka miodu nektarowego lipowego od HUZAR
150 g jogurtu greckiego
1 łyżeczka suszonych drożdży
1/4

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close