Pieczeń schabowa na kanapki lub obiad a la pieczeń rzymska

20.11.2019

To perfekcyjne połączenie schabu z papryką, cebulą, serem i sosem czosnkowym. Wprost idealna na kanapki i na obiad. Smakuje wyśmienicie Polecam

Składniki:

600
g schabu bez kości

1
cebula

10
dag sera żółtego

½ papryki
czerwonej (może być mrożona)

1 ½
łyżki majonezu

1
ząbek czosnku

Przyprawy: sól, pieprz
czarny mielony, kurkuma, papryka czerwona mielona

(adsbygoogle = window.adsbygoogle

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close