Babka z orzechami laskowymi i suszoną żurawiną

22.11.2019

Babka ze skarbami jesieni pełna aromatu orzechów laskowych i suszonej żurawiny.

Składniki:

300g mąki pszennej2 jajka1 opakowanie cukru waniliowego150g jogurtu naturalnego100g roztopionego masłapół szklanki cukru2 łyżeczki proszku do pieczenia 3/4 szklanki suszonej słodzonej żurawiny100g orzechów laskowychdo polewy: 100g czekolady i 100 ml śmietanki kremówki, mielony orzechy do ozdoby do wysmarowania

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close