Tartaletki z jabłkiem i złocistą kruszonką

23.11.2019

Słodkie, kruche tartaletki ze złocistą, chrupiącą kruszonką, z orzeźwiającymi, dojrzewającymi w słońcu jabłkami, uprażonymi z dodatkiem aromatycznego cynamonu to fajny pomysł na całoroczny deser do kawki w gronie najbliższych.
Składniki:
Ciasto kruche:300g mąki pszennej125g masła ekstra70g cukru pudru1 jajkobułka tarta do posypania foremekmasło do wysmarowania formy
Kruszonka:100g mąki pszennej50g

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close