TORT POMARAŃCZOWO – CZEKOLADOWY

Składniki:
Biszkopt:
6 jajek6 łyżek cukru5 łyżek mąki pszennej1 łyżka kakao1 łyżka proszku do pieczenia
Biszkopt:
6 jajek6 łyżek cukru5 łyżek mąki pszennej1 łyżka kakao1 łyżka proszku do pieczeniaMasa pomarańczowa:
2 opakowania budyni śmietankowych bez cukru 3/4 szklanki cukru1 łyżeczka cukru pomarańczowego 0,5 litra mleka250 g margaryny1 olejek spirytusowy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close