Fasolka po bretońsku z wędzonym tofu

27.11.2019

Fasolka pobretońsku tojedno zbardziej znanych dań tradycyjnej kuchni polskiej. Jak natradycyjną polską kuchnię przystało – danie ciężkie, tłuste, zboczkiem, tłustą kiełbasą. Potrawa ciężkostrawna, siadająca nażołądku, powodująca wzdęcia igazy. Przyjęło się twierdzić, żetowina… fasoli. No bo…

Artykuł Fasolka po bretońsku z wędzonym tofu pochodzi z serwisu Małgorzata Rusek

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close