Sałatka z paluszkami krabowymi i ryżem

28.11.2019

Kolorowa imprezowa sałatka, która sprawdzi się również jako drugie śniadanie. Przygotowana na bazie paluszków krabowych, kukurydzy, ogórka, ryżu, świeżego koperku i ugotowanych na twardo jajek.
Składniki:
250g paluszków krabowych100g ryżu1 puszka konserwowej kukurydzy z chilli1 pęczek koperku4 jajka2 zielone ogórki2-3 łyżki majonezusólpieprz
Wykonanie:
1. Paluszki krabowe pokroić w kostkę.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close