Surówka z kapusty z koperkiem

28.11.2019

Składniki :

połowa małej główki białej kapustypołowa pęczka koperku4-5 cebulek dymek ze szczypiorem1 duża marchewsól , pieprz
Przygotowanie:Kapustę poszatkować, posypać odrobiną soli i ucisnąć by szybciej zmiękłaPo ok. 15 min.kapustę wygnieść, odcisnąć ewentualny sokDodać pokrojony koper, szczypiorek z cebulką, zetrzeć marchewSkładniki posypać lekko pieprzem,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close