Drobiowe pulpety z papryką w sosie pomidorowym (Polpette di pollo e peperoni con sugo di pomodoro)

SKŁADNIKI (na ok. 7 sztuk pulpetów)

Pulpeciki
500 g mielonego mięsa z piersi kurczaka1 czerwona papryka1 szalotka
2 jajka3-4 łyżki bułki tartej
1 łyżeczka rozmarynusól, pieprz

Sos pomidorowy700 ml passaty pomidorowej
1 cebula
1 marchew
1 łodyga selera naciowego
1 łyżeczka ziół prowansalskich

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close