PIERNIKOWIEC W CZEKOLADZIE

Składniki:
5 jajek3/4 szklanki cukru200 g margaryny50 g masła orzechowego500 g mąki pszennej1 łyżka proszku do pieczenia1,5 łyżki przyprawy do piernika2 łyżki kakao3 średnie jabłka50 g orzeszków ziemnych100 g rodzynków sułtańskich400 ml jogurtu z kawałkami owoców pieczone jabłkoDodatkowo:
50 g gorzkiej czekoladycukrowe płatki śnieguPrzygotowanie:
Jabłka – obrać i oczyścić z

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close