Ryba po meksykańsku

04.12.2019

Ryba po meksykańsku

Delikatne filety rybne smażone w pysznym cieście i marynowane w słodko-ostrej zalewie z warzywami. Ciekawe danie, które świetnie sprawdzi się zarówno na imprezie jak i na świątecznym stole. Polecam!

Składniki:

1 kg filetów z ryby (dorsz, mintaj, miruna, morszczuk…)

1 czerwona papryka

2 cebule

8-10 ogórków konserwowych

1 szklanka kukurydzy konserwowej

sól i

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close