Pasztet warzywny z czerwonej soczewicy

Pamiętacie

Składniki:foremka 12×30 cm
500 g czerwonej soczewicy2 marchewki1 pietruszka1 czerwona cebula4 ząbki czosnku3 łyżki oleju rzepakowegoszczypta solipieprz
Przygotowanie:
1. Soczewice przepłukać na sicie, zalać 2 szklankami wody i gotować pod przykryciem przez około 15 minut (soczewica musi wchłonąć całą wodę). Pod koniec posolić i odstawić do wystudzenia.2.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close