Pasztet z wątróbką i żurawiną

05.12.2019

Pachnący owocową nutą, miękki i soczysty pasztet, pieczony z dodatkiem słodkiej żurawiny, wątróbki, mięsa mielonego i aromatycznej natki z pietruszki z pewnością będzie hitem świątecznego stołu.
Składniki:
600g łopatki wieprzowej250g fileta z kurczaka500g boczku wieprzowego500g wątróbki drobiowej130g masła extra4 jajka1 cebula2 ząbki czosnku3 bułki kajzerki1,5 szklanki mleka150g suszonej żurawiny1

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close