Piernikowa rolada z nutą czarnej porzeczki

05.12.2019

Lekkie ciasto na bazie biszkoptu z przyprawami korzennymi, lekko kwaskowej konfitury z czarnej porzeczki i masy śmietanowej to ciekawa propozycja do świątecznej kawki w gronie najbliższych.
Składniki:
Biszkopt piernikowy:4 jajka100g cukru80g mąki pszennej1 łyżeczka proszku do pieczenia1 łyżeczka przyprawy do piernika1 łyżeczka cynamonu1 łyżeczka kakao
Masa śmietanowa:250g śmietany

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close