Faszerowana papryka

06.12.2019

Proste posiłki smakują najlepiej. Papryka faszerowana mięsem mielonym, jarmużem i kuskusem. Danie 3 w jednym.

3 porcje:
3 papryki
200 g mięsa mielonego z indyka
120 g jarmużu
150 g kaszy kuskus
1 szklanka sosu pomidorowego
ser gouda do posypania, ok. 30 g
1/2 łyżeczki soli
1 łyżeczka pieprzu ziołowego
1 łyżeczka tymianku

Jarmuż myjemy, usuwamy twarde części. Siekamy drobno.
Mięso

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close