Śledzie z suszonymi śliwkami

14.12.2019

Kawałki ryby w towarzystwie chrupiących kiszonych ogórków, wyrazistej cebulki, pachnącego jałowca i niezwykle aromatycznej suszonej śliwki z pewnością będą hitem imprezowego stołu i zadowolą fanów popularnego śledzika.
Składniki:
600g płatów śledziowych Matias
Marynata:2 szklanki wody1/2 szklanki cukru3 liście laurowe4 ziarna ziela angielskie6 ziarna jałowca1 szklanka octu2 cebule
Zalewa:600g cebuli200g

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close