Wigilijny czerwony barszcz z uszkami

16.12.2019

Czerwony barszcz z postnymi uszkami, który jest tradycyjną potrawą podawaną w czasie Wigilii Bożego Narodzenia na naszym rodzinnym, świątecznym stole.
Składniki:
1,2kg buraków80g suszonych leśnych grzybów1 ząbek czosnku3 marchewki2 pietruszki1/2 pora150g selera4 liście laurowe3 łyżki majeranku10 ziarenek czarnego pieprzu6 ziarenek ziela angielskiegosok z jednej cytryny250ml zakwasu z burakówsólpieprzcukier
Wykonanie:

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close