Orzechowa straciatella

17.12.2019

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Delikatny, puszysty biszkopt, przełożony masą śmietankową z serkiem mascarpone, tartą czekoladą i orzechami włoskimi.
Ciasto jest delikatnie słodkie i bardzo smaczne.

Składniki:

Biszkopt:
4 jajka
szczypta soli
1/2 szklanki cukru
4 łyżki oleju rzepakowego
1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia
3/4 szklanki mąki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close