Pieczona pierś indyka

18.12.2019

Bardzo fajna, nie przesuszona indycza pierś.

Jeśli dorobimy do mięsa jakiś sosik, możemy zjeść do obiadu.

Jeśli cieniutko pokroimy, możemy wykorzystać jako drobiową wędlinę na kanapki.

Jeśli zmielimy lub drobno posiekamy możemy wykorzystać jako farsz do innych dań, czy składnik sałatki.

Moim zdaniem warto zrobić;)

1 pierś indykamielona słodka paprykazioła prowansalskieokoło 3/4 łyżeczki miodu1/2 łyżeczki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close