Babeczki ze słonym karmelem i orzechami

20.12.2019

Robi się pysznie! Oto nowy wymiar smaku mufinek.

12 sztuk
150 g kajmaku
60 g stałej części mleka kokosowego
125 ml mleka
70 g ksylitolu
3 jajka
350 g mąki orkiszowej
1 łyżeczka proszku do pieczenia
3/4 łyżeczki gruboziarnistej soli
garść orzechów, dowolnych

W rondelku podgrzewamy kajmak i mleka. Mieszamy, aby masa się nie przypaliła. Ogrzewamy tylko do czasu, aż składniki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close