Kaczka nadziewana wątróbką

22.12.2019

Kaczka to klasyka i symbol polskiej kuchni. Pieczona kaczka z chrupiącą skórką, z aromatycznymi ziołami, faszerowana wątróbką to świetny pomysł na świąteczne danie obiadowe, a także rodzinny wykwintny obiad.
Składniki:
1 kaczka (2,1kg)1 łyżeczki suszonego tymianku4 łyżeczki majeranku2 łyżki masłasólpieprzolej
Farsz:500g wątróbki drobiowej200g mięsa mielonego wieprzowego2 jajka1 cebula120g masła1

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close