Pierniczki drożdżowe nadziewane

23.12.2019

Pierniczki drożdżowe nadziewane

Mięciutkie, kruche, przepyszne od razu po upieczeniu, a do tego bardzo szybkie w przygotowaniu. Pierniczki po ostudzeniu możemy polać rozpuszczoną czekoladą lub lukrem, ale bez polewy te super smakują. Polecam!

Składniki:

4 szklanki mąki

1 szklanka drobnego cukru do wypieków

2 łyżki przyprawy do piernika

2 łyżki kakao

2 łyżeczki sody oczyszczonej

3

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close