Warkocz z ciasta francuskiego z mięsem mielonym i pieczarkami

28.12.2019

Składniki:
Opakowanie ciasta francuskiegoPieczarki 200 gMięso mielone z indyka 400 gPrzecier pomidorowy 2 łyżkiCebula średniaNatka pietruszki łyżkaSer żółty 100 gJajko Sezam
Przygotowanie:
Na patelni podsmażyć do miękkości pokrojoną w kosteczkę cebulę. dodać pokrojone pieczarki i smażyć je do odparowania wody.
Kolejno dodajemy mięso mielone i smażymy, aż straci

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close